ΑρχικήΠολιτισμόςΚινηματογράφοςΝέο πρόγραμμα προβολών της Kookooland
spot_img

Σχετικά άρθρα

Νέο πρόγραμμα προβολών της Kookooland

Νέα σεζόν, νέα σχολική χρονιά και νέο πρόγραμμα προβολών της Kookooland. Πάντα στη
φιλόξενη συχνότητα της ΕΡΤ2, η αγαπημένη μας Kookoo-παρέα θα μας κάνει παρέα κάθε μέρα, εφτά ημέρες την εβδομάδα.

Συντονιστείτε για να μην χάσετε καμία περιπέτεια της Χρύσας, του Λάμπρου, του Ρομπότ, της Βάγιας και της Σουριγάτας!

Δευτέρα – Παρασκευή: 13.45
Σάββατο: 08.30
Κυριακή: 13.30

Και φυσικά, μην ξεχνάτε ότι όλα τα επεισόδια της Kookooland είναι πάντα διαθέσιμα στην πλατφόρμα της ERTflix.

Η KOOKOOLAND

Η KooKooland είναι ένα μέρος μαγικό, φτιαγμένο με φαντασία, δημιουργικό κέφι, πολλή αγάπη και ονειρική αισιοδοξία από γονείς για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας.

Μία παραμυθένια λιλιπούτεια πόλη μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος, η Kookooland βρήκε το φιλόξενο σπιτικό που της αξίζει στη δημόσια ελληνική τηλεόραση. 

Οι χαρακτήρες, οι γεμάτες τραγούδι ιστορίες, οι σχέσεις και οι προβληματισμοί των πέντε βασικών κατοίκων της είναι αναγνωρίσιμα από όλα τα παιδιά πρωτοσχολικής και σχολικής ηλικίας της σύγχρονης εποχής μας γι’ αυτό και μπορούν να αφεθούν να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια στο ψυχοπαιδαγωγικά μελετημένο περιβάλλον της Kookooland που προάγει την ποιοτική διασκέδαση, την άρτια αισθητική, την ελεύθερη έκφραση και την φυσική ανάγκη των παιδιών για συνεχή εξερεύνηση και ανακάλυψη, χωρίς διδακτισμό ή διάθεση προβολής συγκεκριμένων προτύπων.


Πώς Γεννήθηκε

Πριν από 6 χρόνια μια ομάδα νέων γονέων, εργαζόμενων στον ευρύτερο χώρο της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, ξεκινήσαμε συγκυριακά αρχικά και συστηματικά κατόπιν να παρατηρούμε βιωματικά το ουσιαστικό κενό που υπάρχει σε ελληνικές παραγωγές που να απευθύνονται σε παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας.

Όλοι και όλες μας γνωρίζαμε είτε από πρώτο χέρι ως γονείς είτε μέσω της επαγγελματικής μας ώσμωσης με διεθνείς παραγωγές ψυχαγωγικών προϊόντων τι αρέσει και τι όχι στα παιδιά μας, τι τους κεντρίζει δημιουργικά το ενδιαφέρον και τι όχι και συνολικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως αυτά που προσφέρονταν προς κατανάλωση δεν ανταποκρίνονται ούτε στην ευφυΐα και την παιδεία των παιδιών ούτε εξελίσσουν τις δυνατότητές τους.

Στη χώρα μας, δυστυχώς, υπάρχει ένδεια παραγωγής ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου για μικρά παιδιά και έτσι αυτά καταλήγουν να παρακολουθούν, μέσω κυρίως youtube, ξενόγλωσσο infotainment περιεχόμενο αμφιβόλου ποιότητας συνήθως.

Στη μετά covid εποχή τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με το να καταναλώνουν πολλές ώρες στις οθόνες. Αυτές τις οθόνες προσδοκούμε να γεμίσουμε με ευχάριστες ιστορίες με ευφάνταστο και πρωτογενές περιεχόμενο που να απευθύνονται με τρόπο εύληπτο και ποιοτικό και να τα μαθαίνουν πράγματα ανάλογα της ηλικίας, της κοινωνίας και της εποχής που ζουν, να τα ψυχαγωγούν και να τα διδάσκουν ταυτόχρονα δεξιότητες με δημιουργικό τρόπο.

Έτσι, μιλώντας με εκπαιδευτικούς, παιδοψυχολόγους, δημιουργούς, και φίλους μας γονείς αλλά και με τα ίδια τα παιδιά φτιάξαμε μία χώρα έτσι όπως πιστεύουμε ότι θα αρέσει στα παιδιά η οποία συνάμα να είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα και για τους ενήλικες που εκτίθενται στις επιλογές των παιδιών πολλές ώρες μέσα στην ημέρα..

Μια χώρα με φίλους που αλληλοϋποστηρίζονται, αναρωτιούνται και μαθαίνουν, αγαπούν και νοιάζονται για τους άλλους και τον πλανήτη, γνωρίζουν και αγαπούν τον εαυτό τους, χαλαρώνουν, τραγουδάνε, ανακαλύπτουν.

Η αποστολή μας

Να συμβάλουμε μέσα από τους πέντε οικείους χαρακτήρες που έχουν στοιχεία προσωπικότητας αναγνωρίσιμα από τον κοινωνικό περίγυρο των παιδιών στην ψυχαγωγία των παιδιών, καλλιεργώντας τους την ελεύθερη έκφραση, την επιθυμία για δημιουργική γνώση και ανάλογο για την ηλικία τους προβληματισμό για τον κόσμο, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού. Το τέλος κάθε επεισοδίου να είναι η αρχή μιας αλληλεπίδρασης και «συζήτησης» με τον γονέα.

Στόχος του περιεχομένου είναι να λειτουργήσει συνδυαστικά και να παρέχει ένα συνολικά διασκεδαστικό πρόγραμμα «σπουδών» αναπτύσσοντας συναισθήματα, δεξιότητες και κοινωνική συμπεριφορά, βασισμένο στην σύγχρονη ζωή και καθημερινότητα.

Το όραμά μας

Να ξεκλειδώσουμε την αυθεντικότητα που υπάρχει μέσα σε κάθε παιδί, στο πιο πολύχρωμο μέρος του πλανήτη.

Να βοηθήσουμε τα παιδιά να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι και το χορό, να ανακαλύψουν τη δημιουργική τους πλευρά και να έρθουν σε επαφή με αξίες όπως η διαφορετικότητα, η αλληλεγγύη και η συνεργασία.

Να έχουν τα παιδιά και γονείς πρόσβαση σε ψυχαγωγικού περιεχομένου τραγούδια και σκετς, δοσμένα μέσα από έξυπνες ιστορίες, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

H Kookooland εμπνέει τα παιδιά να μάθουν, να ανοιχτούν, να τραγουδήσουν, να εκφραστούν ελεύθερα με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

ΚοοΚοοland, η αγαπημένη παρέα των παιδιών, ένα οπτικοακουστικό προϊόν που θέλει να αγγίξει τις καρδιές και τα μυαλά τους και να τα γεμίσει χάρη στην εικόνα, τους χαρακτήρες και τα τραγούδια της, με αβίαστη γνώση, σημαντικά μηνύματα και θετική και αλληλέγγυα στάση στη ζωή.

Οι ήρωες της KooKooland

Λάμπρος ο Δεινόσαυρος

Ο Λάμπρος που ζει σε σπηλιά είναι κάμποσων εκατομμυρίων ετών, τόσων που μέχρι κι αυτός έχει χάσει το μέτρημα. Είναι φιλικός και αγαπητός και απολαμβάνει να προσφέρει τις γνώσεις του απλόχερα. Του αρέσει πολύ το τζόκινγκ, το κρυφτό, οι συλλογές, τα φραγκοστάφυλα και τα κεκάκια. Είναι υπέρμαχος του περιβάλλοντος, της υγιεινής διατροφής και ζωής και είναι δεινός κολυμβητής. Έχει μια παιδικότητα μοναδική παρόλη την ηλικία και το γεγονός ότι  έχει επιβιώσει από κοσμογονικά γεγονότα.

Kooμπότ το Ρομπότ

Ένας ήρωας από άλλον πλανήτη. Διασκεδαστικός, φιλικός και κάποιες φορές αφελής, από κάποιες λανθασμένες συντεταγμένες προσγειώθηκε κακήν κακώς με το διαστημικό του χαρτόκουτο στην KooKooland.

Μας έρχεται από τον πλανήτη Kookoobot και, όπως είναι λογικό, του λείπουν πολύ η οικογένεια και οι φίλοι του Αν και διαθέτει πρόγραμμα διερμηνέα, πολλές φορές δυσκολεύεται να κατανοήσει την γλώσσα που μιλάει η παρέα.

Γοητεύεται από την Kookooland και τους κατοίκους της, εντυπωσιάζεται με τη φύση και θαυμάζει το ουράνιο τόξο. και μέχρι να φύγει, θα μείνει να μάθει καινούρια πράγματα.

Χρύσα η Μύγα

Η Χρύσα είναι μία μύγα ξεχωριστή που κάνει φάρσες και τρελαίνεται για μαρμελάδα ροδάκινο (το επίσημο φρούτο της Kookooland).

Αεικίνητη και επικοινωνιακή, της αρέσει να πειράζει και  να αστειεύεται με τους άλλους, χωρίς κακή πρόθεση, γεγονός που της δημιουργεί μπελάδες που καλείται να διορθώσει η Βάγια η κουκουβάγια, με την οποία την συνδέει φιλία χρόνων. 

Στριφογυρίζει και της μεταφέρει στη Βάγια τη δική της εκδοχή από τα νέα της ημέρας.

Βάγια η Κουκουβάγια

Η  Βάγια είναι η σοφή και η έμπειρη της παρέας. Παρατηρητική, στοχαστική, παντογνώστρια δεινή, είναι η φωνή της λογικής γι’ αυτό και καθώς έχει την ικανότητα και τις γνώσεις να δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στην Kookooland, όλοι την σέβονται και ζητάνε τη συμβουλή της.

Το σπίτι της βρίσκεται σε ένα δέντρο και είναι γεμάτο βιβλία. Αγαπάει το διάβασμα και το ζεστό τσάι

Σουριγάτα η Γάτα

Η Σουριγάτα είναι η ψυχή της παρέας. Ήρεμη, εξωστρεφής και αισιόδοξη πιστεύει στη θετική πλευρά και έκβαση των πραγμάτων. Συνηθίζει να λέει πως «όλα μπορούν να είναι όμορφα, αν θέλει κάποιος να δει την ομορφιά γύρω του». Κι αυτός είναι ο λόγος που φροντίζει τον εαυτό της, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Της αρέσει η γιόγκα και ο διαλογισμός ενώ θαυμάζει και αγαπάει τη φύση. Την ονόμασαν Σουριγάτα οι γονείς της, γιατί από μικρό γατί συνήθιζε να στέκεται στα δυο της πόδια σαν τις σουρικάτες.

Ας συστηθούμε

Aντώνης Κρόμπας (Λάμπρος)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ν. Σμύρνη. Αποφοίτησα από τη σχολή Βεάκη το 1997. Έκτοτε έχω συμμετάσχει σε διάφορες παραστάσεις ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου ενώ έχω ασχοληθεί επί μακρόν και με το stand up. Δραστηριοποιούμαι επίσης  και στην συγγραφή σεναρίου (300…και δύο στην ΕΡΤ) όπως και στην σκηνοθεσία θεάτρου. Μισώ τα κουνούπια και τα γκρίκλις.

Η Kookooland για εμένα είναι μια επιστροφή στην εποχή της ανακάλυψης και της αθωότητας και μια ευκαιρία να συμπυκνώσω τα εκφραστικά μου μέσα, με εργαλείο μόνο τον λόγο.
Με λένε Λάμπρο κι όσο δε βρέχει μετεωρίτες όλα πάνε καλά!

Λευτέρης Ελευθερίου (Κοoμπότ)

Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στην Νάξο. Αποφοίτησα το 2006 από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής τέχνης ΑΡΧΗ. Εργάζομαι από το 2002 ωστόσο στο χώρο του θεάματος κάθε χρόνο ως ηθοποιός σε θεατρικές παραγωγές, τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, συμμετοχές ως τραγουδιστής σε δίσκους, μιούζικαλ, audiobooks καθώς και αρκετές μεταγλωττίσεις.

Είμαι ο Λευτέρης το ρομπότ και ως εξωγήινος επισκέπτης στην KooKooland έχω την υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσω και να ενθουσιαστώ εκ νέου σαν παιδί με το περιβάλλον τα ζώα και τα φυτά του πλανήτη γη. Με τον χαρακτήρα του ρομπότ δόθηκε και σε μένα ή χαρά να ανακαλύψω πάλι όσα θεωρούσα δεδομένα και ασήμαντα.

Κατερίνα Τσεβά (Χρύσα)

Αποφοίτησα από την δραματική σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη το 2000 και έκτοτε συνεργάζομαι ως ηθοποιός σε διάφορα αθηναϊκά θέατρα (Εθνικό, Κάτω από τη γέφυρα, Αμιράλ, Μινώα, Coronet, Μπρόντγουεϊ κ.α.) σε παραστάσεις για παιδιά, μιούζικαλ, σύγχρονο και κλασικό θέατρο. Έχω δουλέψει επίσης ως βοηθός σκηνοθέτη και ως εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής σε παιδιά.

Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την ηχογράφηση – μεταγλώττιση. Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα να δω πώς είναι να εκφράζεσαι μόνο με την φωνή σου. Είμαι η Χρύσα η μύγα και τρελαίνομαι για φέτες ψωμιού αλειμμένες με μέλι!

Τατιάνα Καλαντζή (Βάγια)

Αποφοίτησα το 2005 από την Δραματική Σχολή ΑΡΧΗ της Νέλλης Καρρά και από τότε συμμετείχα σε διάφορες παραστάσεις , εκδηλώσεις και κάποιες κινηματογραφικές παραγωγές ως ηθοποιός. Επίσης εργάζομαι παράλληλα ως δασκάλα παιδικής γιόγκα καθώς και θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά.

Οι ήρωες της Kookoland βοηθούν τα παιδιά να εξοικειωθούν με τον εσωτερικό τους κόσμο, τις σκέψεις, τα συναισθήματά τους ακόμα και με την αναπνοή τους μέσω της παρουσίασης της πρακτικής της γιόγκα από την Σουριγάτα. Αυτοί είναι και οι δικοί μου στόχοι ως δασκάλα παιδικής γιόγκα, οπότε ενθουσιάστηκα όταν διάβασα το σενάριο. Είμαι η Βάγια η κουκουβάγια και όλοι ζητούν τις σοφές συμβουλές μου!

Μαρίνα Σαμάρκου (Σουριγάτα)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ρόδο όπου εκεί ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το θέατρο.
Από το 2005 μέχρι και σήμερα ζω και εργάζομαι στην Αθήνα ως ηθοποιός στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως εκφωνήτρια τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων. Παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής και εργαστήρια τραγουδιού.
Πάνω από όλα όμως είμαι η μαμά του Γρηγόρη.

Η αγάπη μου για τις γάτες και για τα παιδιά είναι δεδομένη οπότε, όταν μου έγινε η πρόταση να ενσαρκώσω ως φωνή ένα project που συμπεριλαμβάνει και τις δύο μου μεγάλες αγάπες ενθουσιάστηκα. Επιπλέον η θεματολογία των κειμένων είναι ευφάνταστη με μπόλικο χιούμορ και υπογραμμίζουν σημαντικές αξίες για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο. Εισπνοή, εκπνοή! Κάθε μέρα είναι μια καινούργια ευκαιρία!

Τι είναι για εμάς η KooKooland

Ειρήνη Σουγανίδου -Παραγωγός

Για μένα η KOOKOOLAND,  συνοψίζει σε μια λέξη ότι θεωρώ σημαντικό: Την αγάπη, το σεβασμό, την κατανόηση, τη φιλία, τη χαρά, την αθωότητα, την αλληλεγγύη, την ομαδικότητα, την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα, τη θετική στάση στη ζωή, το χιούμορ, την αισθητική. Αξίες, που όχι μόνο αναδεικνύονται σε κάθε επεισόδιο της KOOKOOLAND, αλλά αξίες που μοιράζομαι καθημερινά με όλους τους υπέροχους συνεργάτες μου, που μαζί ονειρευτήκαμε και φτιάξαμε τον ξεχωριστό αυτό κόσμο.

Η  KOOKOOLAND μεγάλωσε «οργανικά». Το concept και η δημιουργία των χαρακτήρων της ξεκίνησε από τη Feelgood και σταδιακά βρήκε συνοδοιπόρους που ο καθένας έβαλε το ταλέντο του, την ψυχή του, τις ιδέες του και έτσι με πολλή αγάπη και κέφι (και κόπο) δημιουργήθηκε ένας κόσμος on και off camera, για τον οποίο είμαι πολύ χαρούμενη, περήφανη και συγκινημένη… Εύχομαι η KOOKOOLAND να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους θεατές και να φέρει χαρά και φως στις ψυχές όλων όσοι γίνουν Kookoolanders.

Γιάννης Εξηντάρης-Executive Producer

Η KooKooland είναι η  παιδική αθωότητα των πρώτων χρόνων της περιπλάνησής μας σε αυτόν τον κόσμο. Μια πόλη μαγική, φανταστική που οι χαρακτήρες της ζουν και μεγαλώνουν ανέμελα.

Φρόσω Ράλλη-Executive Producer

Το να κάνω παιδικό πρόγραμμα είναι για μένα όνειρο ζωής. Εύχομαι η Kookooland να είναι η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού.

Θεοδώρα Κατσιφή- Σεναριογράφος και υπεύθυνη μυθοπλασίας

Η Kookooland και οι πέντε ήρωες που κατοικούν εκεί και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους είναι μια ιδέα-project της Feelgood στην οποία βασίζεται η σειρά που θα δείτε.

Κλήθηκα να δημιουργήσω από την αρχή το σύμπαν της Kookooland και θέλησα, όπως όλοι μας στη Feelgood, να αναδεικνύει αξίες, να προσφέρει γνώσεις και ερεθίσματα, να καλλιεργεί τη φιλία, την ενσυναίσθηση, την αλληλοϋποστήριξη, τη φιλομάθεια, την αγάπη για το περιβάλλον. Θέματα που συνδέονται περισσότερο από ποτέ με τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής.

Η μυθοπλασία της σειράς αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο αφορά όσα συμβαίνουν στην καθημερινή ζωή των ηρώων στην Kookooland και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Το δεύτερο αφορά την εξέλιξη του Ρομπότ, που έρχεται από έναν άγνωστο και μακρινό γαλαξία, από την πρώτη στιγμή που φτάνει στην Kookooland και σε όλη τη σειρά.

Με τη βοήθεια της παρέας των τεσσάρων φίλων, της Βάγιας, του Λάμπρου, της Σουριγάτας και της Χρύσας, ανακαλύπτει σταδιακά τον νέο κόσμο γύρω του, όπως συμβαίνει και με κάθε παιδί στην πραγματική ζωή.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα που η Feelgood μου εμπιστεύτηκε την ευθύνη της δημιουργίας της μυθοπλασίας. Και μου έδωσε έτσι την ευκαιρία να δημιουργήσω μία σεναριακή ομάδα, η οποία αποτελείται από εμένα και δύο νέες γυναίκες δημιουργούς, τη Λίλια Γκούνη-Σοφικίτη και την Όλγα Μανάρα.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην ουσιαστική συμβολή της κλινικής αναπτυξιακής ψυχολόγου-οικογενειακής ψυχοθεραπεύτριας, Σουζάνας Παπαφάγου, στο ταξίδι αυτό.

Άρης Δαβαράκης-Στίχοι

Η Kookooland  είναι ένας τόπος πολύχρωμος, παιδικός και αθώος. Ο Λάμπρος, η Χρύσα, η Βάγια, η Σουριγάτα και, βέβαια, το ρομποτάκι, μαζί με τους άλλους συμπολίτες τους μαθαίνουν, παίζουν, διασκεδάζουν, γελάνε και τραγουδάνε με αφορμή τα απλά πράγματα της καθημερινότητας τους. 

Με τον συνθέτη Σταμάτη Σταματάκη γράψαμε 2,5 εκατοντάδες τραγούδια αφιερωμένα στην ονειρική χώρα της Kookooland. Για εμένα αυτή η εργασία είναι μια βαθιά ανάσα αθωότητας μέσα στις τόσες ενοχές της πραγματικότητας.

Εύχομαι η Kookooland να γίνει αφορμή για απόδραση τόσο για τα μικρά όσο και για τα μεγαλύτερα παιδιά!

Σταμάτης Σταματάκης-Μουσική και Ενορχήστρωση

Τα παιδιά μας, όλα τα παιδιά του σήμερα, μπορεί να μεγαλώνουν σε έναν σύγχρονο κόσμο γεμάτο οθόνες και εντυπωσιακές ταχύτητες, να έχουν από πολύ μικρά τεράστια άνεση με την τεχνολογία, ωστόσο παραμένουν παιδιά. Και σαν παιδιά πρέπει να τα προσεγγίζουμε.

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με την Kookooland.

Να φτιάχνουμε τραγούδια με μελωδίες και λόγια που τα κινητοποιούν και τα εμπνέουν, τα διδάσκουν ενώ τα διασκεδάζουν, τα ξεσηκώνουν ενώ τα εκπαιδεύουν.

Αυτή η αβίαστη γνώση χωρίς διδακτισμό ή άχαρο μιμιτισμό, είναι το βασικό μας εργαλείο όταν απευθυνόμαστε στα παιδιά. Και ως πατέρας το γνωρίζω καλά.

Ευδοκία Βεροπούλου-Χορογράφος

Η KooKooland είναι ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο,  και επιμορφωτικό πρόγραμμα  για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας. Για εμένα ως movement director είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον αλλά και απαιτητικό αφού αποτελεί μια πρόκληση σε σχέση με την κίνηση και με την έκφραση του σώματος μέσα από τα κοστούμια των χαρακτήρων. 

Συντελεστές

Ακούγονται οι φωνές των:
Αντώνης Κρόμπας – Λάμπρος ο Δεινόσαυρος + voice directorΛευτέρης Ελευθερίου – Κούκουμποτ το ΡομπότΚατερίνα Τσεβά – Χρύσα η ΜύγαΜαρία Σαμάρκου – Γάτα η ΣουριγάταΤατιάννα Καλατζή – Βάγια η Κουκουβάγια
Σκηνοθεσία
: Ivan Salfa
Υπεύθυνη μυθοπλασίας – σενάριο:
Θεοδώρα Κατσιφή
Σεναριακή Ομάδα:
Λίλια Γκούνη-Σοφικίτη, Όλγα Μανάρα
Επιστημονική Συνεργάτης, Αναπτυξιακή Ψυχολόγος
: Σουζάνα Παπαφάγου
Μουσική και ενορχήστρωση:
Σταμάτης Σταματάκης
Στίχοι:
Άρης Δαβαράκης
Κινησιολογία
: Ευδοκία Βεροπούλου
Η ομάδα των χορευτών:
Δανάη ΓρίβαΆννα ΔασκάλουΡάνια ΚολιούΧριστίνα ΜάρκουΚατερίνα ΜήτσιουΝατάσσα ΝίκουΔημήτρης ΠαπακυριαζήςΣπύρος ΠαυλίδηςΑνδρόνικος ΠολυδώρουΒασιλική Ρήγα
Φροντιστής-Αμπιγιέζ:
Άννα Νομικού
Κατασκευή 3D Unreal engine:
Θωμάς Παλυβός
Χειριστής 3D Unreal engine:
Ίων Κατράκαζος
Creative Director:
Γιώργος Ζάμπας, ROOFTOP IKE
Τίτλοι-Art Direction Supervisor:
Άγγελος Ρούβας
Τίτλοι – Storyboard/Animatic:
Δημήτρης Μπέλλος
Τίτλοι-Design/Χρωματισμός Φόντων:
Νίκος Ούτσικας
Τίτλοι-3D Modeling:
Ιωάννης Γκέκης
Σπέσιαλ Εφέ:
Γιώργος Φυλαχτός
Line Producer:
Ευάγγελος Κυριακίδης
Βοηθοί Παραγωγής:
Νίκος Θεοτοκάς, Ιωάννα Δούκα
Εταιρεία Παραγωγής:
Feelgood Productions
Executive Παραγωγοί:
Φρόσω Ράλλη (Καλλιτεχνική Διεύθυνση) – Γιάννης Εξηντάρης (Οργάνωση Παραγωγής)
Παραγωγός:
Ειρήνη Σουγανίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα