ΑρχικήΕξορμήσειςΗ περιπέτειά σου ξεκινά εδώ!
spot_img

Σχετικά άρθρα

Η περιπέτειά σου ξεκινά εδώ!

Η Action Fun δραστηριοποιείται από το 2004, στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Χιλιάδες παιδιά έχουν συμμετάσχει σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις με την ομάδα της Action Fun, με υπεύθυνο τον Γιάννη Λυκίδη (πιστοποιημένο συνοδό βουνού), με εμπειρία σε ποικίλα αθλήματα και σπορ στο υπαίθριο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί!!!

Τα σχολικά προγράμματα της Action Fun δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά, να βρεθούν στο φυσικό περιβάλλον και να περάσουν διασκεδάζοντας, ποιοτικό χρόνο σε άμεση επαφή με τη φύση, που λείπει από το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Είναι υποχρέωση μας να ερεθίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για το φυσικό περιβάλλον, να το γνωρίσουν βιωματικά, να μάθουν γι’ αυτό, να το αγαπήσουν και να το προστατεύσουν.

Το παιχνίδι και η εξερεύνηση στη φύση, είναι μεγάλης σημασίας για την ανάπτυξη των παιδιών και η αξία ανεκτίμητη. Τα οφέλη των παιδιών όταν βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον, είναι πολλά και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Τα σχολικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν:
Μικρές πεζοπορίες και περιπάτους στη φύση με περιβαλλοντική ενημέρωση.
Παιχνίδια δράσης και δεξιοτήτων.
Κυνήγι θησαυρού στο δάσος.
Ξενάγηση στη λίμνη και το φράγμα Μαραθώνα.
Παιχνίδια προσανατολισμού.
Παρουσίαση των αθλημάτων βουνού.
Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αρπακτικά πτηνά.
Διαδραστική παιγνιώδης αφήγηση παραμυθιών με θέμα τη φύση.
Αναρρίχηση γνωριμίας σε εκπαιδευτικές διαδρομές στα βράχια ή σε κλειστή πιστοποιημένη πίστα.

Οι περιοχές που δραστηριοποιούμαστε είναι βουνά, δάση, λίμνες και πάρκα της Αττικής (Υμηττός, Πάρνηθα, κτήμα Συγγρού, Λίμνη Μαραθώνα κ.ά.), ενώ κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιούνται εξορμήσεις και εκτός Αττικής.
Κάποια από τα προγράμματα μας, μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο χώρο του σχολείου.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθημερινές στο σχολικό ωράριο και Σαββατοκύριακα για συλλόγους γονέων/κηδεμόνων και οικογένειες.

Το γενικότερο εύρος δραστηριοτήτων της Action Fun περιλαμβάνει διοργάνωση γιορτών/γενεθλίων στη φύση για ενήλικες ή παιδιά, Σχολικά προγράμματα και Εταιρικά εκδηλώσεις.
Πεζοπορίες, Canyoning, Αναρρίχηση, Via Ferrata, Παιχνίδια προσανατολισμού (Orienteering), Rafting, Ποδήλατο βουνού (MTB), Sea kayak, Ιστιοπλοΐα, Καταδύσεις κα.

Η Action Fun δίνει τη δυνατότητα σε όλους μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες, τον εναλλακτικό και ποιοτικό τρόπο αναψυχής, να έρθουν στη φύση βιώνοντας νέες εμπειρίες.
Ακόμα και άνθρωποι χωρίς πρωτύτερη εμπειρία, μπορούν με ασφάλεια να δοκιμάσουν σε αρχάριο επίπεδο, μια πιο απαιτητική δραστηριότητα, που τους φαίνεται απρόσιτη.

Ενημερωθείτε για τα σχολικά μας προγράμματα και όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες, στην ιστοσελίδας μας  www.actionfun.gr
Παρακαλούμε συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος για περισσότερες πληροφορίες.

We keep you in touch with nature!
Action Fun.
Φυσικά!

210 6810826 – 6972 256215

info@actionfun.gr – www.actionfun.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα