ΑρχικήΤεχνολογία-Ρομποτική-StemSTEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική
spot_img

Σχετικά άρθρα

STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Εκδρομές Σχολείων στα Κέντρα μας

Σας προσκαλούμε στα βιωματικά & διαδραστικά Εργαστήρια στις εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα!  Μέσα από μια μοναδική εμπειρία που μετατρέπει τη Γνώση σε Διασκέδαση, οι μαθητές ανακαλύπτουν την εκπαίδευση STEM και τη σπουδαιότητα των Φυσικών Επιστημών, των Μαθηματικών και της Σύγχρονης Τεχνολογίας!

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, είναι εγκεκριμένα από το Ι.Ε.Π.

Η σχολική ύλη με αναφορά στην εξέλιξη της τεχνολογίας δείχνει στα παιδιά το πώς ο κόσμος στον οποίο ζούμε ακολουθεί μια εξελικτική διαδικασία, διδάσκει στα παιδιά να είναι περίεργα και τα βγάζει από τη λογική ότι τα πάντα γύρω τους υπάρχουν και λειτουργούν με τρόπο που δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να ελέγξουν. Έτσι, τα παιδιά διαπιστώνουν το πώς η θεωρία που διδάσκονται στο σχολείο παντρεύεται με τις μεγαλύτερες εφευρέσεις, δημιουργώντας τον τεχνολογικό κόσμο στον οποίο ζούμε.

Γιατί να συμμετέχετε με το σχολείο σας στα εργαστήρια του STEM Education

  • Οι μαθητές βιώνουν μια πραγματικά διαδραστική hands-on εμπειρία, στην οποία συμμετέχουν δημιουργικά και σχηματοποιούν τις εικόνες που αντλούν από την καθημερινότητά τους. Επιπλέον μαθαίνουν την εργαστηριακή κουλτούρα εκτελώντας πολλά πειράματα Φυσικών Επιστημών.
  • Έχουμε δημιουργήσει πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες για την διδασκαλία του Engineering, ξεκινώντας από το θεμελιώδες κεφάλαιο των Απλών Μηχανών, που δε διδάσκεται πουθενά αλλού.
  • Στα εργαστήρια του STEM Education χρησιμοποιούμε επιλεγμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό κορυφαίων εταιρειών, γνωρίζοντας πως ο πυρήνας του STEM είναι η βιωματική μάθηση με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό.
  • Ως ο Επιστημονικός Σύμβουλος του WRO Hellas και ως υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό περιεχομένου των Διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ενημερώνουμε όλα τα σχολεία της χώρας. Ένα σχολείο που σκοπεύει να συμμετέχει στους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής θα λάβει πλήρη ενημέρωση για αυτούς, μέσω της σχολικής εκδρομής στον STEM Education.
  • Οι σχολικές εκδρομές λειτουργούν ως η αφετηρία της εκπαιδευτικής συνεργασίας με σχολεία που μας επισκέπτονται. Τα σχολεία γνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη της φιλοσοφίας STEM για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους, εντάσσουν δραστηριότητες STEM στην εκπαιδευτική τους λειτουργία.

www.stem.edu.gr

info@stem.edu.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα