ΑρχικήΔημιουργικές ασχολίες και βιωματικά παιχνίδια«Toyota Dream Car Contest»: Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής της TOYOTA προσκαλεί τα...
spot_img

Σχετικά άρθρα

«Toyota Dream Car Contest»: Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής της TOYOTA προσκαλεί τα παιδιά να δημιουργήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους για 17η χρονιά!

Ο ελληνικός διαγωνισμός πραγματοποιείται από τις 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024

Ο αγαπημένος θεσμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car Contest» ξεκινάει για 17η χρονιά και προσκαλεί τα παιδιά να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από τη ζωγραφική, σχεδιάζοντας το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Εδώ και 16 χρόνια, τα παιδιά που συμμετέχουν στον διαγωνισμό ζωγραφικής “Toyota Dream Car Contest” αφήνουν τη φαντασία τους να ανακαλύψει έναν διαφορετικό κόσμο. Μέσα από τα μάτια και τη δημιουργικότητα τους, αναδύεται ένα καλύτερο ‘αύριο’, όπου αυτοκίνητα έχουν πρωτοποριακές, ακόμα και …εξωπραγματικές τεχνολογίες, ικανότητες ή/και σχεδιασμό.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, από τις 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024, επίδοξοι μικροί ζωγράφοι από όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό «Toyota Dream Car Contest» που διοργανώνει η Toyota Ελλάς και να διεκδικήσουν ένα από τα τρία βραβεία που δίνονται σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός απευθύνεται σε τρεις κατηγορίες: παιδιά έως και 7 ετών, παιδιά από 8 έως 11 ετών και παιδιά από 12 έως 15 ετών.

Οι τρεις νικητές της κάθε κατηγορίας που θα επιλεχθούν από την κριτική επιτροπή, θα κερδίσουν ένα υπέροχο δώρο.

O διαγωνισμός, όμως, δε σταματάει εδώ, καθώς οι ζωγραφιές των 9 νικητών που θα διακριθούν στον ελληνικό διαγωνισμό, θα αναμετρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο με τις ζωγραφιές των νικητών των υπόλοιπων χωρών, και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Heavenly scenery of clouds in the sky during a commercial flight

Τι χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στον διαγωνισμό της Toyota;

Αρχικά σίγουρα φαντασία και όρεξη για δημιουργία!

Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σε ένα χαρτί Α3 ή Α4, χρησιμοποιώντας υλικά όπως ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές ή ακόμα και να το σχεδιάσουν στον υπολογιστή.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δίνοντας ζωή σε πρωτότυπες ιδέες για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με τη δημιουργική τους προσέγγιση, αποκαλύπτουν πώς μια παιδική ζωγραφιά μπορεί να αποτελέσει το όχημα για έναν καλύτερο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ.

Σχετικά με την Toyota Ελλάς

Η TOYOTA στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1965, συγκεντρώνοντας έκθεση, ανταλλακτικά και σέρβις σε μία εγκατάσταση.

Η Toyota Ελλάς ιδρύθηκε το 1986 και από τη χρονιά εκείνη ξεκινά μια διαδρομή που σηματοδοτείται από μια σειρά καινοτομιών που άλλαξαν στη συνέχεια το σκηνικό και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και οδήγησαν την εταιρεία στις πρώτες θέσεις της αγοράς αυτοκινήτου και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή.

Η εταιρεία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα της TOYOTA MOTOR CORPORATION και είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου Inchcape plc.

Ο όμιλος Inchcape, με προσωπικό πάνω από 14.000 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου, όπως εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων, λιανική πώληση, εκμισθώσεις, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα