ΑρχικήΔημιουργικές ασχολίες και βιωματικά παιχνίδιαΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - Τα παιδιά του κόσμου
spot_img

Σχετικά άρθρα

ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Τα παιδιά του κόσμου

Η εταιρεία ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι μια σύγχρονη εταιρεία  η οποία έχει αφιερωθεί με πολλή αγάπη στην εκπαίδευση, την αισθητική και τον πολιτισμό.  

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

«Μαθαίνω παίζοντας και παίζοντας μαθαίνω»

Τα εκπαιδευτικά της προγράμματα υπηρετούν τον βιωματικό τρόπο μάθησης με βασικό εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι. Πολλαπλά ερεθίσματα ενεργοποιούν τις πέντε αισθήσεις, τη συμβολική σκέψη, τον κριτικό στοχασμό και οδηγούν τα παιδιά στο να αισθανθούν και να αλληλεπιδράσουν, κάνοντας ένα βήμα μπροστά στη θεατρική τέχνη.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία ΧΡΝΟΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κάνει ένα βήμα μπροστά στη θεατρική τέχνη. Οι βιωματικές παραστάσεις   έχουν ως στόχο να οδηγήσουν τα παιδιά στον θαυμαστό κόσμο του θεάτρου με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τα παιδιά χωρισμένα σε υπο-ομάδες γίνονται ηθοποιοί και ρόλοι, παίζουν πάνω στη σκηνή και συνυπάρχουν με τους ήρωες της κάθε ιστορίας.

Η εναλλαγή από θεατή σε παίκτη δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να ταυτίζονται, να βιώνουν συναισθήματα και να τα εκφράζουν αυθόρμητα μέσα από τη σωματική έκφραση και το παιχνίδι των ρόλων και γι’ αυτό τον λόγο οι παραστάσεις ενδείκνυνται για σχολεία και των τριών βαθμίδων με την παρουσία εκπαιδευτικών και γονέων.   

Τα εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα αντλούν της θεματικές τους από τις διδακτικές ενότητες και την σχολική ύλη της προσχολικής ,πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Καθώς και από τα εργαστήριά δεξιοτήτων που προτείνει το υπουργείο. Έτσι μπορούν να συμπληρώσουν κάθε ενότητα με έναν διαφορετικό τρόπο και να δώσουν στους μαθητές μια διαφορετική οπτική .

Υλοποίηση προγραμμάτων και παραστάσεων στο χώρο του σχολείου σας ή στον χώρο μας.

ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Καλλιτεχνική διεύθυνση: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣ

Σχεδιασμός-υλοποίηση προγραμμάτων: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

Τηλ. Επικοινωνίας Κρατήσεις
2102922057 & 6932-733-587
e-mail: xronos.dp@gmail.com
Ανταίου 59-Τ.Κ. 111 46 Γαλάτσι
https://www.xronos-draseis.com/contact

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα