ΑρχικήΕξορμήσειςAction Fun - ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
spot_img

Σχετικά άρθρα

Action Fun – ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι περισσότεροι έχετε συμμετάσχει σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Action Fun.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004 με υπεύθυνο τον Γιάννη Λυκίδη (πιστοποιημένο συνοδό βουνού), με εμπειρία σε ποικίλα αθλήματα και σπορ, σε υπαίθριο περιβάλλον.
Η Action Fun για 18 συνεχόμενα έτη, ήταν υπεύθυνη διοργάνωσης όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων και προγραμμάτων του καταφυγίου Φλαμπούρι, εντός και εκτός Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για την επιστοσύνη σας και για όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί όλα αυτά τα χρόνια!
Η Action Fun συνεχίζει με περισσότερες νέες δράσεις από το 2023, σε γνωστά και άγνωστα μέρη της Ελλάδας!

Το εύρος δραστηριοτήτων της Action Fun περιλαμβάνει Πεζοπορίες, Canyoning, Αναρρίχηση, Via Ferrata, Παιχνίδια προσανατολισμού (Orienteering), Rafting, Ποδήλατο βουνού (MTB), Sea kayak, Ιστιοπλοΐα, Καταδύσεις κα.


Διοργάνωση γιορτών/γενεθλίων στη φύση για ενήλικες και παιδιά, Οικογενειακών εκδηλώσεων, Σχολικών προγραμμάτων και Εταιρικών event.

Οι υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση, μας προσφέρουν απόδραση από την καθημερινότητα, αναζωογόνηση, θετική ενέργεια, ευεξία και ποιοτικό χρόνο με φίλους ή ανθρώπων με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Η Action Fun δίνει τη δυνατότητα σε όλους μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες, τον εναλλακτικό και ποιοτικό τρόπο αναψυχής, να έρθουν στη φύση βιώνοντας νέες εμπειρίες.


Ακόμα και άνθρωποι χωρίς πρωτύτερη εμπειρία, μπορούν με ασφάλεια να δοκιμάσουν σε αρχάριο επίπεδο, μια πιο απαιτητική δραστηριότητα, που τους φαίνεται απρόσιτη.

We keep you in touch with nature!

Η φύση έχει απίστευτα θετική επίδραση, στη σωματική και ψυχική μας υγεία, ενώ όταν βρισκόμαστε σε αυτήν, έχουμε μια ευχάριστη αίσθηση και γινόμαστε πιο χαρούμενοι.
Ο ήλιος, ο καθαρός αέρας, οι ήχοι, οι μυρωδιές και οι εικόνες που προσφέρει, μειώνουν άγχος και στρες, ενώ οι δραστηριότητες στη φύση, ενθαρρύνουν την θετική μας διάθεση και σκέψη.
Γινόμαστε πιο δημιουργικοί, αφήνουμε ελεύθερη την φαντασία μας, αλλά ταυτόχρονα ασκούμε και το σώμα μας.
Η πεζοπορία για παράδειγμα ιδανικά σε δασικό περιβάλλον, πέρα από όλα τα παραπάνω, είναι αρκετή για να μας δώσει ενέργεια για τις επόμενες μέρες.

Στόχος μας σε κάθε εξόρμηση είναι, να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, να αναζωογονηθούμε και να γεμίσουμε ενέργεια, που θα μας κρατήσει με θετική διάθεση την υπόλοιπη εβδομάδα, περιμένοντας με λαχτάρα την επόμενη εξόρμηση.

Επιλέγουμε πάντα τους καλύτερους, η ομάδας μας αποτελείται από έμπειρους, πτυχιούχους, πιστοποιημένους συνοδούς και εκπαιδευτές, αντίστοιχα στην κάθε δραστηριότητα.

Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προτεραιότητα πάντα στην ασφάλεια, διοργανώνουμε δράσεις με ποικίλες δραστηριότητες σε διάφορα μέρη της χώρας μας.
Μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτή, με εξορμήσεις σε γνωστά και άγνωστα μέρη, προσφέροντας σας συναρπαστικές εμπειρίες.

Μόνοι ή με την παρέα σας, ελάτε στην Action Fun και ζήστε μοναδικές στιγμές!!!

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα στο www.actionfun.gr και συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Κόστος προγραμμάτων από 6€/παιδί.

Action Fun.
Φυσικά!

210 6810826 – 6972 256215

info@actionfun.gr – www.actionfun.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα